top of page

Gouden jubileum 2024

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat een kleine groep studenten een eigen ensemble begon. Dat 'clubje' groeide uit tot het Ad Hoc Orkest van nu: we hebben GOUD bereikt.

Met Gouden klanken als uitgangspunt bereiden we een lustrumconcert voor op zaterdag 1 juni 2024 in de Geertekerk in Utrecht.

Een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Mozart, de golden boy van de klassieke muziek. Met muziek van hem, of verwijzend naar hem, zoals uit zijn opera 'Don Giovanni'. We omlijsten dit met fragmenten uit Mozart 's briefwisselingen.

Op het programma:

- Johannes Verhulst - Symfonie in e mineur op. 46

- Wolfgang Amadeus Mozart - Don Giovanni Ouverture KV 527 (arr. F. Busoni)

- Heitor Villa-Lobos - Sinfonietta No. 1, “A Memoria de Mozart” 

In het weekend van 7 t/m 9 juni logeert het orkest in een groepsaccommodatie op Texel. In de Maartenskerk in Oosterend spelen we op zaterdagavond 8 juni delen uit ons lustrumconcert. Voor zorginstelling het Maartenshuis in de Koog geven we in kleinere ensembles een kamermuziekconcert. 

En natuurlijk gaan we uitwaaien, genieten van strand, duinen en zee en van andere activiteiten op Texel.

Iedereen die dat wil kan een mooie herinnering, anekdote of jubileumwens of andere input opsturen. We maken daarvan een collage, die te zien is tijdens het lustrumfeest op 1 juni. Graag uiterlijk 10 mei toesturen via ons contactformulier.

logobreed.jpg
bottom of page