top of page

Zoek je een leuk orkest? Wij zijn vooral op zoek naar strijkers, vooral violisten en bassisten. Ook is er plek voor hoornisten. 

 

Gebruik ons contactformulier en wij nemen snel contact met je op. 

Of kom langs bij een repetitie op woensdagavond van 19:45 tot 22:15 uur in Huis van Vrede, Trumanlaan 70-72, 3527 BR Utrecht. 

Bij het Ad Hoc Orkest houden we in de regel geen audities. Een enkele keer maken we daar een uitzondering op als er voor solistische (vaak blazers) posities veel gegadigden zijn.

Na een proefperiode, waarin je mee repeteert, kun je uitvinden of wij inderdaad het orkest zijn dat bij je past. Dat geldt andersom natuurlijk ook. Meestal is dat na 4 of 5 repetities duidelijk. De meeste nieuwe leden hebben een paar jaar les op hun instrument gehad. In overleg met de dirigent/concertmeester/aanvoerder besluiten we of we met elkaar door willen gaan. 

Twee keer per jaar organiseren we een repetitieweekend om lekker op te kunnen schieten met het repertoire. En minstens zo belangrijk is dat we dan meer tijd voor gezelligheid hebben. We beginnen meestal op zaterdag rond 10.00 uur en zijn op zondag rond 16.00 uur geheel uitgestreken en doorgeblazen. De datum voor het weekend wordt ruim van te voren vastgesteld zodat iedereen er rekening mee kan houden in zijn agenda. Deelname aan het repetitieweekend hoort erbij en is inbegrepen bij de contributie.

De contributie is afhankelijk van je inkomen en tussen € 145,- en € 260,- per jaar. 

logobreed.jpg
bottom of page